Deskundig in energievraagstukken van VvE’s

Een gezonde, comfortabele en veilige leefomgeving maakt wonen extra plezierig. Maak ook kennis met onze maatwerkoplossingen voor de VvE’s en profiteer van de service die Energiewacht West biedt. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Comfortabel en veilig wonen

VvE’s kunnen rekenen op onze expertise en op ons advies: wij verzorgen verwarming, warm water, schone lucht, we bieden duurzame oplossingen en helpen VvE’s met het optimaliseren van het wooncomfort in wooncomplexen. We hebben ervaring met de aanpak van meer complexe problematiek rondom de collectieve rookgasafvoer en het onderhoud van afvoerkanalen.

 

Collectieve rookgasafvoer

De VvE heeft de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de veiligheid van een wooncomplex. In gestapelde woningbouw is een gezamenlijke centrale rookgasafvoer, ofwel CLV, aanwezig. Op de centrale rookgasafvoer zijn de cv-ketels van de afzonderlijke appartementen aangesloten. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud en het eventueel vervangen van de gezamenlijke rookgasafvoer. Periodieke inspecties, onderhoud en eventueel het vervangen van een rookgasafvoersysteem zijn nodig om risicovolle situaties te verhelpen en te voorkomen. Lees meer over hoe je de CLV veilig houdt in onze blog of bekijk onze flyer.

 

Duurzamer wonen en besparen op energie

Duurzaamheid is een belangrijk thema. De komende jaren gaan we duurzamer wonen en ligt de focus het besparen op energie. Minder gas, meer zonne-energie of energie uit de omgeving of ventilatielucht met behulp van een (hybride) warmtepomp. Wij hebben verschillende duurzame oplossingen die veel voordeel bieden, zoals zonnepanelen, warmteterugwininstallaties en warmtepompboilers.

 

Altijd dichtbij tijdens de VvE beurzen

Onze adviseurs zijn ook aanwezig op verschillende VvE beurzen in Nederland. Wil je graag een specifiek vraagstuk bespreken, kom dan langs een van de beurzen en je krijgt direct inzicht in de mogelijkheden:

Den Haag: RTR VvE & Vastgoed onderhoud beurs
Op donderdag 19 september 2019 van 10.00 - 17.00 uur
Gia Trade & Exhibition Den Haag
 

Rotterdam: VvE Belang
Op woensdag 13 en donderdag 14 november 2019 van 9.30 - 17.00 uur
Ahoy Rotterdam

 

Groningen: VvE Belang
Op maandag 25 november 2019 van 9.30 - 17.00 uur
Martiniplaza Groningen

Utrecht: VvE Belang
Op woensdag 27 november van 9.30 - 17.00 uur
Supernova Utrecht

 

Nieuwegein: VvE Belang
Op maandag 2 december van 9.30 - 17.00 uur
NBC Jaarcongres Nieuwegein

 

Kom in contact met onze accountmanagers

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. 

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik heb interesse in*
Type zakelijk segment*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.