ICDuBo en Energiewacht West slaan de handen ineen

ICDuBo en Energiewacht West slaan de handen ineen

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) en Energiewacht West werken aan een duurzame toekomst. Afzonderlijk hebben beide partijen zich een belangrijke rol toegeëigend in de duurzaamheidssector in Nederland. Maar samen staan we sterker, daarom slaan wij de handen ineen! Ons gezamenlijk doel: Nederland voorbereiden op een gasarme, duurzame toekomst.

 

Energiewacht West

Energiewacht West installeert energiebesparende producten zoals; warmtepompen, zonnepanelen, isolatie en ventilatie. Ook biedt Energiewacht West inzicht in het energieverbruik met behulp van energiescans, zodat duidelijk wordt welke duurzaamheidsmaatregel passend is voor de woonsituatie en welke het meeste rendement biedt. Energiewacht West assisteert stap voor stap in het gehele proces: van product oriëntatie en aanschaf tot installatie en nazorg.

 

ICDuBo

ICDuBo is het grootste inspiratiecentrum voor duurzaam bouwen in Nederland. ICDuBo is kennisleverancier en hét platform voor de nieuwste ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied, die worden tentoongesteld in een showroom van 2500m². ICDuBo brengt vraag en aanbod bij elkaar en is hierbij de adviserende en informerende schakel.

 

Verduurzaming van vastgoed

Door de kennis, kunde en netwerk van beide partijen te combineren, zijn we in staat grotere stappen te maken naar een aardgasvrij Nederland. De samenwerking richt zich met name op het ontzorgen van consumenten, woningcorporaties, VvE’s en organisaties, bij hun stappen naar een gasloze toekomst.

 

PlusJeHuis en PlusJeZaak

Energiewacht West heeft twee nieuwe concepten ontwikkeld, waarmee een totaalpakket verduurzaming wordt aangeboden. U wordt, als ondernemer of als huiseigenaar, ondersteund bij product oriëntatie, er wordt een adviesrapport geschreven aan de hand van een energiescan, de gekozen maatregelen worden geïnstalleerd en u krijgt nazorg en onderhoud. Deze concepten ‘PlusJeHuis’ en ‘PlusJeZaak’ worden gepresenteerd in het Innovatie Centrum in Rotterdam. Zien wij u binnenkort?


Terug

Meer nieuws

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer