Veelgestelde vragen over onze producten of diensten

 

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Kijk dan eens hieronder bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Geef deze dan aan ons door via het formulier en wij zorgen ervoor dat u nog dezelfde dag antwoord hebt.

Veelgestelde vragen

Onze adviseurs, installateurs en servicemonteurs bieden u gezamenlijk een totaaloplossing. Naast onderhoud bieden wij alle vormen van installatiewerkzaamheden voor u uit.


Wanneer u een collectief contract bij Energiewacht West heeft, kunnen wij het onderhoud van al uw onroerende goederen in één keer inplannen.


Energiewacht West is gespecialiseerd in ketelvervangingsprojecten en kan tegen een scherp tarief het gehele project voor u regelen.


Dat kan! Energiewacht West heeft alle kennis in huis om u te helpen met het besparen van energie. Of het nu gaat om isolatie, ventilatiebeheer, verwarming, koeling, warmwater of zonnepanelen, onze accountmanagers helpen u graag. Wilt u energie besparen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.


Wij beschikken over een breed scala aan merken en typen warmtepompen. Voor vrijwel elke denkbare situatie hebben wij een oplossing. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag!


Wat goed dat u gasloos wilt gaan ondernemen. Wij helpen u graag met bruikbare adviezen en producten. Zo kunnen wij uw gasgestooke verwarmings- en warmwaterinstallatie vervangen door een installatie die op elektriciteit werkt. Daarmee kan uw gasmeter worden verwijderd. Interesse? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.


Energiewacht West heeft ruime ervaring in het uitvoeren van renovatieprojecten, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Of het nu gaat om het plaatsen van CV-ketels (groot en klein), ventilatiesystemen, zonnepanelen, zonneboilers, isolatiemateriaal, warmwatersystemen, warmtepompen, airco’s, luchtverwarmin of ketelhuizen, wij voeren renovatiewerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Onze projectleiders zorgen voor volledige begeleiding en oplevering. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers.


Naast installatie en onderhoud van CV-ketels verzorgen wij ook installatie en onderhoud aan warmtepompen, ventilatiesystemen (WTW, mechanische ventilatie en dakventilatoren), airco’s boilersystemen en zonnepanelen. 


Of het nu gaat om particuliere woningen of om utiliteitsbouw; Energiewacht West heeft ruime ervaring met de installatie van zonnepanelen. Heeft u interesse in de aanschaf van zonnepanelen en wilt u hierover advies of een offerte? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag!


Een collectief contract is een mooie en voordelige oplossing voor ondernemers die meer dan één object willen samenvoegen in één overeenkomst. Ons collectieve contract kent bovendien een interessante korting. Wilt u meerdere objecten en installaties in één overeenkomst samenvoegen, neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag!


Energiewacht West is officieel SCIOS gecertificeerd. Wij voeren zowel het technisch beheer als de vervanging en installatie van ketelhuizen uit. Ook voor verduurzamen van uw ketelhuis kunt u bij ons terecht. Uw collectieve stookinstallatie is bij ons in goede handen. Neem contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie of een offerte.


Een gezond binnenklimaat begint bij periodiek onderhoud aan uw ventilatiesystemen. Op die manier worden vocht- en schimmelproblemen voorkomen. Wij adviseren u daarom uw ventilatiesysteem regelmatig te laten onderhouden en reinigen. Ventilatiekanalen dienen eens in de zes jaar gereinigd te worden. Onze accountmanagers helpen u graag met bruikbare adviezen.


Nee, een bezoek van een accountmanager is geheel gratis en vrijblijvend.


 

Stel je vraag

In onderstaand formulier kun je je vraag kwijt. Nadat wij je vraag hebben ontvangen, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.