Informatieplicht Energiebesparing

 

Energie besparen is verplicht voor alle bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m3 gas verbruiken. Hoe je dat doet? Met behulp van een rapport die ingediend moest worden voor 1 juli 2019.

Heeft je bedrijf een informatieplicht energiebesparing?

Deze informatieplicht geldt voor ruim 100.000 bedrijven in Nederland. En al deze bedrijven moesten vóór 1 juli 2019 aan de overheid melden hoe zij energie (gaan) besparen. Dat is de informatieplicht. Die deadline is voorbij. Heb je deze gemist? Kom dan snel in actie. Want je kunt het rapport nog indienen en zo de kans op een boete verkleinen. Steek je tijd in je bedrijf, niet in de informatieplicht

 

Samen met Essent maken wij de energiewetten makkelijk. Handig, want het is een heel gedoe om zelf aan de informatieplicht te voldoen. 

Dit levert de InfoPlichtService je op:

  • Een uitgebreide scan van uw pand;
  • Het rapport voor de informatieplicht is ingediend;
  • Een overzicht met maatregelen die je nog kunt nemen.

Energiebesparende maatregelen

Het rapport geeft inzicht in wat je kunt doen, Energiewacht West helpt bij de installatie van de energiebesparende maatregelen. Een warmtepomp, zonnepanelen, een nieuwe ventilatiebox of een goed geïsoleerd pand. Hiermee voldoe je niet alleen aan de informatieplicht het helpt je ook bij het besparen op energie, een lagere energierekening én een verduurzaamd bedrijfspand. Lees welke maatregelen jij kunt toepassen. Kom in actie!

Energiebesparende maatregelen

Tip: wees er snel bij om de kans op een boete te verkleinen.

De deadline was namelijk 1 juli.

Wij helpen je met de InfoPlichtService

Kende je de informatieplicht nog niet? Of heb je gewoon geen tijd gehad om de deadline te halen? We helpen met de InfoPlichtService samen met onze collega’s van Essent.

 

Maak een afspraak

 

Makkelijk geregeld!

 

infoplicht-stap-voor-stap

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.