Een duurzame oplossing loont!

 

Duurzaamheid bestaat uit meer dan alleen CO2-reductie en energiebesparing. In feite is het een manier van denken en van doen. Wij hebben verschillende duurzame oplossingen die veel voordeel bieden. Vraag een gratis adviesgesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Meer rendement door zonne-energie

Oneindig beschikbaar en iedere dag inzetbaar. Gebruik maken van zonne-energie levert per jaar een flinke financiële besparing op. Nog een groot voordeel van zonne-energie is dat er nauwelijks milieubelastende stoffen vrijkomen, zoals CO2.

 

Zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen is in Nederland een rendabele investering. De zonnepanelen werken ook bij bewolkt weer. Gemiddeld heb je je investering in 8 jaar terugverdiend. En omdat de zonnepanelen van Energiewacht West worden geleverd met 25 jaar opbrengstgarantie, levert het dus een flinke besparing op in je portemonnee. Bij een verbruik van 3250 kWh kan dit oplopen tot wel € 700,- per jaar.

Zonneboiler

Wil je kraanwater opwarmen met zonnewarmte? Dan valt de keuze op een zonneboiler in combinatie met zonnepanelen. De zonnecollectoren vangen het zonlicht op en verwarmen het water. Het warme water wordt opgeslagen in een voorraadvat en is daarna direct beschikbaar. Met een zonneboiler bespaar je tot wel 50% op de kosten voor warm water.

Zonnegascombi

Een zonnegascombi is een gecombineerd toestel, opgebouwd uit 3 onderdelen: een HR-ketel, een zonnecollector en een voorraadvat. De zonnegascombi verzorgt naast de verwarming van kraanwater ook de ruimteverwarming. Bij een ruimte van 200m² levert het toestel je een gemiddelde besparing op van € 250,- per jaar.

Bespaar op je energierekening met het warmteterugwinsysteem

Het warmteterugwinsysteem is gebaseerd op het evenwicht tussen aan- en afvoer van lucht en wordt daarom ook wel balansventilatie genoemd. De installatie zorgt voor de afvoer van vervuilde lucht en de aanvoer van verse lucht. Met een warmteterugwinsysteem wordt tot 90% van de warmte die zich in de lucht bevindt teruggewonnen. Kortom, zeer rendabel. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een gezond luchtklimaat.

 

Voordelen warmteterugwinsysteem

  • Energiebesparing: wint 90% van de warmte terug
  • Gezonde luchtkwaliteit door continue zuivering  
  • Geen last meer van vocht en schimmelplekken
  • Makkelijk instelbaar: bepaal zelf de hoeveelheid verse lucht

Gratis adviesgesprek

Maximaal rendement met een warmtepomp

De warmtepomp is een duurzame oplossing die erg in trek is vanwege het hoge rendement. Warmtepompen halen warmte uit bronnen als lucht, bodem of grondwater. In principe werkt een warmtepomp net als een koelkast, maar het effect is omgekeerd. Een koelvloeistof wordt rondgepompt in het toestel, waarbij de vloeistof aan de koude kant warmte opneemt en aan de warme kant de warmte afgeeft. Vooral in ruimtes met vloerverwarming kan het voordeel flink oplopen. De systemen sluiten namelijk goed op elkaar aan.

 

Gratis adviesgesprek

  • Zeer hoog rendement
  • Onderhoudsvrij
  • 50% minder CO2-uitstoot

Bespaar energie met een warmtepompboiler

Deze oplossing is vooral interessant voor bedrijven met een verbruik van meer dan 100 liter water per dag. De warmtepompboiler werkt volgens hetzelfde principe als de warmtepomp. Een voordeel van de warmtepomp is dat er geen gasinfrastructuur nodig is.

 

Voordelen warmtepompboiler

  • Goed te gebruiken in combinatie met zonnecollectoren
  • Geen gasleiding nodig
  • Forse energiebesparing

Gratis adviesgesprek

 

Kom in contact met onze accountmanagers

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. 

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik heb interesse in*
Type zakelijk segment*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.