Topservice en maatwerkoplossingen

 

Een gezonde leef- en werkomgeving maken wonen en werken extra plezierig. Maak ook kennis met onze maatwerkoplossingen voor de zakelijke markt en profiteer van de service die Energiewacht West je biedt. Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Wonen en werken in een aangename leefomgeving

Of je nu een oude CV-ketel wilt vervangen, een compleet nieuw ketelhuis wilt laten installeren, of op zoek bent naar duurzame energieoplossingen: van onze accountmanagers ontvang je altijd een kundig en onafhankelijk advies. Energiewacht West heeft ruime ervaring in het installeren en vervangen van verwarmingsinstallaties binnen zowel grote als kleine projecten.

 

Gemeenten, bungalowparken, woningcoöperaties en andere vastgoedbeheerders behoren tot onze vaste klantenkring. Bovendien zijn wij voor veel instanties een vaste partner bij het onderhoud en de vervanging van ketels voor collectieve verwarmingssystemen in bijvoorbeeld flatgebouwen, verzorgingstehuizen en het mkb.

 

Bij het bedienen van de zakelijke markt hanteren wij de transparante en duidelijke voorwaarden van Uneto-VNI. Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

CV-ketel project

Bij grotere CV-ketelprojecten adviseren en begeleiden we je vanuit ons projectteam. Dat geldt niet alleen voor grootschalige nieuwbouwprojecten, ook VvE’s (Vereniging van Eigenaren) zitten bij Energiewacht West goed. Onze accountmanagers geven deskundig advies over:

  • het totale CV-ketelproject
  • het verwachte verbruik
  • het comfort
  • de verschillende opties en mogelijkheden

In samenwerking met het interne projectteam begeleidt je accountmanager het hele traject van A tot Z. Vanaf de eerste planning tot aan het toezicht op de werkzaamheden, het aansturen van de uitvoerders en de controle op de financiën: je project is in vertrouwde handen.

 

Zakelijke oplossingen met de betrouwbaarheid van Energiewacht West

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens én bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van accountmanagers en medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Totaaloplossing

Totaaloplossing

Maatwerk

Maatwerk

 

Meer informatie

Ben je benieuwd wat Energiewacht West voor jouw organisatie of zakelijke project kan betekenen? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie. Onze accountmanagers staan voor je klaar! Liever telefonisch contact? Bel dan ons telefoonnummer 088-5553250.

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer