Warmte-koude opslag

 

Warmte-koudeopslag is een prachtige en duurzame oplossing voor het verwarmen en koelen van uw gebouw. Tijdens de koude wintermaanden wordt warmte gebruikt dat in de zomer in de warmtebron is opgeslagen. Tegelijk wordt het koude winterwater opgeslagen in de koudebron. Dit water wordt in de warme zomermaanden ingezet voor het koelen van uw gebouw. Duurzaam en praktisch. 

De voordelen van warmte- koude opslag

Warmte-koudeopslag is specialistenwerk. Vertrouw daarom op de kennis en expertise van Energiewacht West. Van advies tot installatie, profiteer van de vele voordelen die warmte-koudeopslag van Energiewacht West u biedt. Uw installatie is bij ons in vertrouwde handen.

Warmte-koude opslag bij Energiewacht West

  • Uw eigen, vaste accountmanager
  • Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  • Wij zijn volledig gecertificeerd (inclusief SCIOS certificering)
  • Kennis van de nieuwste technieken en projecten
 

Kom in contact met onze accountmanagers

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. 

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik heb interesse in*
Type zakelijk segment*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.