Cv-ketelonderhoud

 

Regelmatig cv-ketel onderhoud is een must voor een optimale werking van uw technische installaties . Dankzij ons onderhoudsprogramma voorkomt u onnodige storingen, bespaart u op uw stookkosten en verhoogt u het comfort van uw klanten en medewerkers.

Service en onderhoud

Gemeenten, bedrijven, scholen, VVE's en woningcorporaties vertrouwen bij het plaatsen en onderhouden van cv-ketels op de monteurs van Energiewacht West. De werkzaamheden worden vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Onze adviseurs staan voor u klaar met bruikbare adviezen en maatwerkoplossingen.

Voordelen van Service en Onderhoud

  • Uw cv ketel altijd in topvorm
  • Verlengt de levensduur van uw cv-ketel
  • U bespaart op uw energiekosten 
  • Minimaliseert de kans op koolmonoxidevergiftiging
  • Uw storing binnen 24 uur opgelost

 

Gratis Comfort Service & Onderhoudsabonnement

Kiest u nu voor Vast & Zeker Elektriciteit van Essent, dan ontvangt u gratis ons Comfort Service & Onderhoudsabonnement. Exclusief voor zakelijke klanten. Iedere twee jaar komen we dan bij u langs voor periodiek onderhoud van uw cv-ketel. 

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren u die te raadplegen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben over onze producten of voorwaarden, dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553250 of via e-mailadres zakelijkwest@ewacht.nl

 

Kom in contact met onze accountmanagers

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. 

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik heb interesse in*
Type zakelijk segment*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.