Topservice en maatwerkoplossingen

Een gezonde leef- en werkomgeving maken wonen en werken extra plezierig. Maak ook kennis met onze maatwerkoplossingen voor de zakelijke markt en profiteer van de service die Energiewacht West je biedt. Onze accountmanagers staan voor je klaar.

Deskundig in comfort vraagstukken

Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen rekenen op onze expertise en op ons advies. Van woningbouwverenigingen tot bungalowparken en van gemeenten tot zorginstellingen of scholen: wij verzorgen verwarming, warm water, schone lucht en we bieden duurzame oplossingen.

  • Deskundige projectuitvoering en begeleiding
  • Wij zijn volledig gecertificeerd (inclusief SCIOS certificering)
  • Kundig en onafhankelijk advies op maat
  • Kennis van nieuwe technieken en projecten
  • Meer dan 40 jaar ervaring

Wat kunnen wij jou bieden?

Voor elk vraagstuk bieden we een maatwerkoplossing. Wij hebben daarvoor een scala aan producten en diensten beschikbaar.

 

CV-ketels

Onderhoud en beheer

Duurzame oplossingen

Overige producten

producten zakelijk

 

Persoonlijk en professioneel totaaladvies

Elke organisatie heeft eigen wensen en behoeften. Met onze op maat gemaakte adviezen sluiten wij aan bij iedere situatie. Ben je voor jouw organisatie op zoek naar een eigentijdse aanpak van energievraagstukken, dan zullen onze concepten en mogelijkheden je zeker aanspreken. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken wij ze graag uitgebreid met je.


Je kunt rekenen op een perfecte begeleiding van ieder project. Onze projectmedewerkers verzorgen de planning, sturen de uitvoerders aan en houden toezicht op de werkzaamheden. Wij zijn van iedere stap in het proces op de hoogte en brengen ieder project tot een goed einde.


Waar staan wij voor?

  • Totaaladvies toegespitst op jouw behoeften
  • Open en transparante communicatie
  • Ervaren en deskundige projectuitvoering
  • Wij hanteren heldere en transparante algemene voorwaarden van Techniek Nederland
 

Zakelijke oplossingen met de betrouwbaarheid van Energiewacht West

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens én bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van accountmanagers en medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Totaaloplossing

Totaaloplossing

Maatwerk

Maatwerk

 

Inventarisatiegesprek aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een inventarisatiegesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. Binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op. We kijken uit naar een prettige kennismaking!

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik heb interesse in*
Type zakelijk segment*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.