Winterklaarweken

 

Ben jij toe aan een warme winter? Profiteer dan tijdens onze Winterklaarweken van een warm en comfortabel huis en ontvang meteen bioscoopkaartjes. Jouw voordelen:

  • Geniet van een warm en comfortabel huis
  • Bespaar de hele winter op energie
  • Ontvang gratis bioscoopkaartjes

Winterklaarweken

Wij helpen je comfortabel en energiezuinig de winter door. Dat doen we tijdens de Winterklaarweken. Ewout, Hannah en Janniek laten je de komende weken zien welke energiebesparende maatregelen jou geld en comfort opleveren. Benieuwd wat ze te vertellen hebben? Bekijk dan alvast het filmpje hiernaast! Profiteer ook meteen van onze bioscoopactie: wanneer je twee van de genoemde diensten bij ons afneemt ontvang je, bovenop de lopende acties, vier gratis bisoscoopkaartjes. Bij drie diensten, ontvang je zes bioscoopkaartjes. Kortom: geniet van elkaar én van een warme woning.

 

Profiteer direct!

Introductie

Ventilatie

Waterzijdig inregelen

Service & Onderhoud

Winterklaar maatregelen

Met de volgende maatregelen maak je je woning direct helemaal winterklaar.  

 

Ventilatiereiniging

Het reinigen van de ventilatiekanalen in je woning is essentieel voor een goede en gezonde leefomgeving. Met ventilatiereiniging geniet je continu van frisse lucht en bespaar je bovendien op flink op je energierekening!

Meer informatie

Waterzijdig inregelen

Is de ene kamer in je woning koud, terwijl de andere lekker warm is? Dan wordt het tijd om je radiatoren op elkaar af te laten stemmen. Waterzijdig inregelen heet dat. Daarmee bespaar je direct ook op je energierekening!

Meer informatie

Service & Onderhoud

Voorkom storingen en dure reparaties aan je CV-ketel door tijdig onderhoud. Met een service- en onderhoudsabonnement van Energiewacht West ben je verzekerd van een goed werkende en veilige cv-ketel. 

Meer informatie

Gratis bioscoopkaartjes

Tijdens de Winterklaarweken geniet je van een warm en comfortabel huis en ontvang je, bovenop de lopende acties, gratis bioscoopkaartjes bij je bestelling*:

  • Bij 2 diensten ontvang je 4 bioscoopkaartjes
  • Bij 3 diensten ontvang je 6 bioscoopkaartjes

*Lees hier de actievoorwaarden

Winterklaarweken

Wil je verzekerd zijn van een veilige, comfortabele en onbezorgde winter? Regel het tijdens de Winterklaarweken. Dan ben je direct verzekerd van:

  • Een comfortabele, warme winter
  • Extra besparing op energie
  • Maak gebruik van de lopende acties
  • En ontvang daar bovenop gratis bioscoopkaartjes

Ik wil gebruik maken van de Winterklaarwekenactie

Wil je gebruik maken van onze Winterklaarwekenactie? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Neem contact met mij op over:
    
Voorwaarden*
 
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer