Op zoek naar een nieuwe CV-ketel in Ter Heijde?

 

Ben je op zoek naar een CV-ketel? Voor het huren, kopen en onderhouden van je CV-ketel is Energiewacht West je betrouwbare partner in de regio Ter Heijde. Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor Energiewacht West in Ter Heijde?

Voor een topkwaliteit CV-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen enkele dagen bij je thuis in Ter Heijde geïnstalleerd en volledig afgestemd op jouw behoefte en voorkeur. Profiteer van een uitgebreide garantie.


Wanneer je kiest voor CV-ketel huur heb je geen grote investering. Je hebt nergens omkijken naar! Voor een vast maandbedrag geniet je van warmte en comfort, inclusief onderhoud, service en reparaties.

 

Cv-ketel advies

Cv-ketel advies

Welke cv-ketel past het beste bij jouw woonsituatie? Neem nu contact met ons op en je hebt binnen één werkdag antwoord op die vraag.

Cv-ketel onderhoud

Cv-ketel onderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor het functioneren van je cv-ketel. Wat kunnen wij hierin betekenen? Bekijk onze mogelijkheden.

Cv-ketel storing

Cv-ketel storing

Heb je te maken met een storing? Bel dan naar 088-5553250 of kijk hier om te zien of je het zelf misschien kunt oplossen.

Op zoek naar een nieuwe CV-ketel?

Een nieuwe CV-ketel schaf je niet ieder jaar aan. Je maakt bij de aanschaf een keuze voor een lange periode. Dan kies je natuurlijk de CV-ketel die het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Maar welke CV-ketel is dat? En waar moet je op letten bij de aanschaf? Op deze website helpen wij je graag bij het maken van je keuze. Wil je liever persoonlijk advies? Onze adviseurs staan voor je klaar!

CV-ketel huren of CV-ketel kopen in Ter Heijde

De keuze om een CV-ketel te kopen, te huren of te leasen is afhankelijk van veel factoren, zoals de eisen die je aan het systeem stelt, eventuele verhuisplannen en het beschikbare budget. We hebben daarom de verschillen tussen kopen, huren en leasen voor je op een rijtje gezet.

 

Huren cv-ketel

 • Zorgeloos genieten van warm water en een warm huis.
 • Geen installatiekosten.
 • Inclusief standaardinstallatie.
 • Onderhoud door deskundige monteurs.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week Storingsservice.
 • Direct besparen op je stookkosten.

Kopen cv-ketel

 • Zorgeloos genieten van warm water en een warm huis.
 • Eenmalige investering.
 • Geen maandelijkse huurkosten.
 • De cv-ketel is jouw eigendom.
 • Directe besparing op stookkosten en kosten voor reparatie.
 • Nieuwe ketels zijn beter voor het milieu.

Schaf nu een nieuwe cv-ketel aan en ontvang een gratis slimme thermostaat

Of kies voor een korting van € 100,- op uw offerte*.

Ga snel naar de actie!

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Actievoorwaarden van toepassing

 

Gratis advies over een CV-ketel in Ter Heijde?

Wil je weten wat de mogelijkheden van een nieuwe CV-ketel in Ter Heijde zijn? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. Onze adviseurs staan voor je klaar! Vul hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord. Profiteer van onze speciale actie!

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

Ontvang een persoonlijke offerte op maat

Ontvang een persoonlijke offerte op maat

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.