Zoek je een CV-ketel installateur in Zegveld?

 

Ben je op zoek naar een CV-ketel? Voor het huren, kopen en onderhouden van je CV-ketel is Energiewacht West je betrouwbare partner in de regio Zegveld. Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Zekerheid met een installateur van Energiewacht West in Zegveld

Al onze installateurs zijn aangesloten bij Uneto-VNI en werken volgens de laatste richtlijnen. Wij garanderen een vakkundige installatie van de CV-ketel en geven wij garantie op de installatie. Daarnaast kun je voor storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht.

 

Heb je samen met onze adviseur een CV-ketel gekozen, dan komen wij bij je langs om de ketel te installeren. Onze installateur brengt eerst in kaart welke materialen er nodig zijn. Daarna sluit hij de CV-ketel vakkundig aan en zorgt ervoor dat deze optimaal afgesteld is. Als dit klaar is, krijg je tot slot een uitleg over de belangrijkste functionaliteiten. Je oude toestel neemt onze installateur mee, zodat je daar geen omkijken naar hebt. In andere woorden: wij dragen zorg voor een complete CV-ketel installatie!

Kies voor veilige CV-ketel installatie in Zegveld

Als gas niet goed verbrandt in een CV-ketel dreigt het gevaar van koolmonoxidevergiftiging. Een kleur- en reukloos gas, dat bij inademing kan leiden tot bewusteloosheid en zelfs de dood as gevolg van zuurstofgebrek in de hersenen. Voorkom koolmonoxidegevaar en laat je nieuwe CV-ketel installeren door een vakbekwame installateur van Energiewacht West. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van de nodige vakdiploma’s en houden hun kennis op peil.

  • Veiligheid voorop, voorkom koolmonoxidegevaar
  • Minder kans op storing en langere levensduur
  • Inclusief garantie
  • Zuiniger stoken

Schaf nu een nieuwe cv-ketel aan en ontvang een gratis slimme thermostaat

Of kies voor een korting van € 100,- op uw offerte*.

Ga snel naar de actie!

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Actievoorwaarden van toepassing

 

Gratis advies over CV-ketel installatie in Zegveld?

Wil je persoonlijk advies over de aanschaf en installatie van een nieuwe CV-ketel? Vul dan hieronder het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar! Profiteer van onze speciale actie!

* Verplicht veld

Ontvang een persoonlijke offerte op maat

Ontvang een persoonlijke offerte op maat

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.