Zoek je een CV-ketel installateur in Vogelenzang?

 

Ben je op zoek naar een CV-ketel? Voor het huren, kopen en onderhouden van je CV-ketel is Energiewacht West je betrouwbare partner in de regio Vogelenzang. Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Zekerheid met een installateur van Energiewacht West in Vogelenzang

Al onze installateurs zijn aangesloten bij Uneto-VNI en werken volgens de laatste richtlijnen. Wij garanderen een vakkundige installatie van de CV-ketel en geven wij garantie op de installatie. Daarnaast kun je voor storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht.

 

Heb je samen met onze adviseur een CV-ketel gekozen, dan komen wij bij je langs om de ketel te installeren. Onze installateur brengt eerst in kaart welke materialen er nodig zijn. Daarna sluit hij de CV-ketel vakkundig aan en zorgt ervoor dat deze optimaal afgesteld is. Als dit klaar is, krijg je tot slot een uitleg over de belangrijkste functionaliteiten. Je oude toestel neemt onze installateur mee, zodat je daar geen omkijken naar hebt. In andere woorden: wij dragen zorg voor een complete CV-ketel installatie!

Kies voor veilige CV-ketel installatie in Vogelenzang

Als gas niet goed verbrandt in een CV-ketel dreigt het gevaar van koolmonoxidevergiftiging. Een kleur- en reukloos gas, dat bij inademing kan leiden tot bewusteloosheid en zelfs de dood as gevolg van zuurstofgebrek in de hersenen. Voorkom koolmonoxidegevaar en laat je nieuwe CV-ketel installeren door een vakbekwame installateur van Energiewacht West. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van de nodige vakdiploma’s en houden hun kennis op peil.

  • Veiligheid voorop, voorkom koolmonoxidegevaar
  • Minder kans op storing en langere levensduur
  • Inclusief garantie
  • Zuiniger stoken

Schaf nu een nieuwe cv-ketel aan en ontvang een gratis slimme thermostaat!

Of kies voor een korting van € 100,- op uw offerte*.

 

Koop een cv-ketel van Remeha of Intergas en ontvang tijdelijk een gratis slimme thermostaat. Ga snel naar de actie!

*De actie is geldig t/m 31 december 2020. Actievoorwaarden van toepassing

 

Gratis advies over CV-ketel installatie in Vogelenzang?

Wil je persoonlijk advies over de aanschaf en installatie van een nieuwe CV-ketel? Vul dan hieronder het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar! Profiteer van onze speciale actie!

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

Bellen kan ook

Bellen kan ook

Ontvang een persoonlijke offerte op maat

Ontvang een persoonlijke offerte op maat

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer