Servicetechnicus 

Technisch Beheer

  • Standplaats: Rotterdam
  • Werk/denkniveau: MBO-niveau 
  • Contract: 40 uur

Servicetechnicus Technisch Beheer

  • Iedere maand een mooi salaris op je rekening
  • 38 vrije dagen per jaar
  • Een smartphone 
  • Een compleet uitgeruste bedrijfsauto
  • Korting op je energierekening en sportabonnement
  • En een inspirerende werkomgeving met gezellige collega’s.

Dat zijn slechts een aantal voordelen van werken als Servicetechnicus bij Energiewacht West.

 

Wat ga je doen?

Naast prima voorwaarden is ook het werk als Servicetechnicus leuk en afwisselend. Vanaf je huisadres vertrek je iedere ochtend met je eigen bus naar de eerste klant die door de planning ingepland is. Als Servicetechnicus regel jij dat de toestellen die de energievoorziening (gas, elektra en water) regelen in goede staat zijn, zoals bijvoorbeeld verwarmingsketels, koelinstallaties en/of warmtepompen. Dit doe je  snel, veilig en kundig middels preventief onderhoud en periodieke inspecties bij voorkeur conform o.a. F-gassen richtlijnen en SCIOS PO scope 1.

 

Daarnaast ben jij dé expert in het oplossen van storingen. Eenmaal per 4 á 5 weken heb je storingsdienst. Wanneer jij gebeld wordt, rijd je direct richting de klant. Bij de klant doe je onderzoek en stel je de aard van de storing vast, zodat je de nodige veiligheidsmaatregelen kan nemen en de storing kan verhelpen. Na het verhelpen van de storing kijk je direct op basis van je bevindingen of er bepaalde reparaties nodig zijn en deze geef je door aan de binnendienst. Natuurlijk ligt je focus op de klant en leg je de klant eenvoudig en duidelijk uit hoe hij in het vervolg de installatie zorgeloos kan gebruiken. Uiteraard staat voor de storingsdienst een mooie vergoeding tegenover.

 

Werken bij Energiewacht West

Werken bij Energiewacht West betekent werken bij een sociale en betrouwbare werkgever in de regio van Hillegom en Rotterdam. Je komt terecht in een warm bad waar je werkt met fijne collega’s en waar er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Energiewacht West is een leer-werkbedrijf met een eigen opleidingscentrum waar medewerkers en leerlingen continu gestimuleerd en gefaciliteerd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat voor onze zakelijke en particuliere klanten.

 

Meer weten of meteen reageren?

Heb jij een afgeronde opleiding richting de Installatietechniek met aantoonbare kennis van F-gassen en/of SCIOS certificatie? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt motivatie en cv zenden aan onze HR collega’s Anja of Dorien via hrwest@ewacht.nl. Mocht je vragen hebben over de functie of werken bij Energiewacht West, aarzel dan niet om contact op te nemen met Rob Spruijtenburg, Teamleider via r.spruijtenburg@ewacht.nl.

 

Energiewacht West voldoet aan de AVG en gaat zorgvuldig om met sollicitatiegegevens. Jouw gegevens worden dan ook uitsluitend voor jouw sollicitatie gebruikt. Na afloop van de procedure verwijderen wij verstrekte gegevens binnen 4 weken. Zie ook onze privacyverklaring/statement.

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.