Opleidingstraject (leerling) monteur Service & Onderhoud 

 

  • Standplaats: Rotterdam
  • Werk/denkniveau: MBO
  • Contract: 40 uur

Opleidingstraject

(Leerling) monteur Service & Onderhoud

 

Een opleiding tot volwaardig servicemonteur, iedere maand een goed salaris op je rekening, 38 vrije dagen, korting op je energierekening en sportabonnement, een smartphone en een compleet uitgeruste bedrijfsbus met het nieuwste gereedschap. Dat zijn slechts een aantal voordelen van werken als Leerling Monteur Service & Onderhoud bij Energiewacht West!

 

Wat ga je doen?

Want naast prima voorwaarden is ook het werk leuk en uitdagend. Als leerling monteur volg je een opleiding tot servicemonteur en krijg je vanaf je start begeleiding door ervaren collega’s. Wanneer je de eerste kneepjes van het vak hebt geleerd in ons opleidingslokaal, loop je mee met een ervaren collega die jou de praktijk leert kennen. Stap voor stap ontwikkel jij je tot de klantgerichte servicemonteur die elke klus of storing weet aan te pakken.

Iedere dag is anders en de routes en werkzaamheden die jij in de ochtend in je planning hebt staan kunnen gedurende de dag volledig worden gewijzigd. Dit zie jij niet als een probleem, maar juist als uitdaging. Voor jou is het belangrijkste dat je de klanten zo snel en goed mogelijk helpt. Die zitten tenslotte te springen om jouw komst en expertise. Je stelt hen niet teleur, met jouw twee rechterhanden heb je het onderhoud snel en kundig uitgevoerd of het probleem aan de ketel snel opgelost.

 

Werken bij Energiewacht

Werken bij Energiewacht West betekent werken bij een sociale en betrouwbare werkgever. Je komt terecht in een warm bad waar je werkt met fijne collega’s en waar er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Energiewacht West is een leer-werkbedrijf met een eigen opleidingscentrum waar jij en je collega’s continu gestimuleerd en gefaciliteerd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Interesse?

 

Spreekt bovenstaande jou aan en wil jij graag aan de slag in de techniek? Dan gaan we graag met je in gesprek! Je kunt je motivatie en cv zenden aan hrwest@ewacht.nl. Ook als je vragen hebt dan horen we dat graag.

 

Het klasje met plaats voor 10 leerling monteurs start 1 mei 2022, dus wacht niet te lang met je sollicitatie (vol is vol).

 

Energiewacht West voldoet aan de AVG en gaat zorgvuldig om met sollicitatiegegevens. Jouw gegevens worden dan ook uitsluitend voor jouw sollicitatie gebruikt. Na afloop van de procedure verwijderen wij verstrekte gegevens binnen 4 weken. Zie ook onze privacyverklaring/statement.

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.