Opleidingstraject (leerling) Installatiemonteur 

 

  • Standplaats: Rotterdam of Hillegom
  • Werk/denkniveau: MBO
  • Contract: 40 uur

Opleidingstraject

(Leerling) Installatiemonteur

Een opleiding tot volwaardig installatiemonteur, iedere maand een goed salaris op je rekening, 38 vrije dagen, korting op je energierekening en sportabonnement, een smartphone en zodra je zelfstandig de buitendienst gaat versterken een compleet uitgeruste bedrijfsbus met het nieuwste gereedschap. Dat is je toekomst wanneer je start met het opleidingstraject tot (leerling) installatiemonteur bij Energiewacht West Nederland.

 

Wat ga je doen?

Als (leerling) monteur krijg je de eerste weken les in ons eigen opleidingscentrum. Wanneer je daar de eerste kneepjes van het vak hebt geleerd, loop je mee met een ervaren collega die jou de praktijk leert kennen. Om het vak echt goed onder de knie te krijgen start je ook met een volwaardige BBL-opleiding.  Stap voor stap en onder goede begeleiding ontwikkel jij je tot de klantgerichte installatiemonteur die elke klus weet aan te pakken.

 

Werken bij Energiewacht West

Werken bij Energiewacht West betekent werken bij een sociale en betrouwbare werkgever. Je komt terecht in een warm bad waar je werkt met fijne collega’s en waar er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Energiewacht West is een leer-werkbedrijf met een eigen opleidingscentrum waar jij en je collega’s continu gestimuleerd en gefaciliteerd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Interesse?

Spreekt bovenstaande jou aan en wil jij graag aan de slag in de techniek? Dan gaan we graag met je in gesprek! Je kunt je motivatie en cv zenden aan hrwest@ewacht.nl. Ook als je vragen hebt horen we dat graag.

 

De klas met plaats voor 4 installatiemonteurs start 1 september 2021, dus wacht niet te lang met je sollicitatie, want vol is vol.

 

Energiewacht West voldoet aan de AVG en gaat zorgvuldig om met sollicitatiegegevens. Jouw gegevens worden dan ook uitsluitend voor jouw sollicitatie gebruikt. Na afloop van de procedure verwijderen wij verstrekte gegevens binnen 4 weken. Zie ook onze privacyverklaring/statement.

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.