Monteur Service & Onderhoud

  • Standplaats: Rotterdam
  • Werk/denkniveau: MBO niveau 
  • Contract: 40 uur

Monteur Service & Onderhoud regio Rotterdam

  • Iedere maand een goed salaris op je rekening
  • 38 vrije dagen per jaar
  • Korting op je energierekening en sportabonnement
  • Aantrekkelijke studieregelingen
  • Een smartphone
  • Een compleet uitgeruste bedrijfsbus met het nieuwste gereedschap.

Dat zijn slechts een aantal voordelen van werken als Monteur Service & Onderhoud bij Energiewacht West!

 

Wat ga je doen?

Naast prima voorwaarden is ook het werk als Monteur Service & Onderhoud leuk en afwisselend. Vanaf je huisadres vertrek je iedere ochtend met je eigen bus naar de eerste klant, waar je de ene keer werkt aan een eenvoudige onderhoudsklus en de andere keer bezig bent met een complexe storing. Iedere dag is anders en de routes en werkzaamheden die jij in de ochtend in je planning hebt staan kunnen gedurende de dag volledig worden gewijzigd. Dit zie jij niet als een probleem, maar juist als uitdaging. Voor jou is het belangrijkste dat je de klanten zo snel en goed mogelijk helpt. Die zitten tenslotte te springen om jouw komst en expertise. Je stelt hen niet teleur, met jouw twee rechterhanden heb je het onderhoud snel, veilig en kundig uitgevoerd of het probleem aan de ketel opgelost. Eenmaal per 4 à 5 weken heb je een storingsdienst. Hier staat uiteraard een mooie vergoeding tegenover. 

 

“Elke dag is weer anders, je ontmoet iedere keer weer andere mensen. Die afwisseling vind ik heerlijk. “ – Michel, Monteur S&O.

 

Werken bij Energiewacht 

Werken bij Energiewacht West betekent werken bij een sociale en betrouwbare werkgever in de regio van Hillegom en Rotterdam. Je komt terecht in een warm bad waar je werkt met fijne collega’s en waar er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Energiewacht West is een leer-werkbedrijf met een eigen opleidingscentrum waar medewerkers en leerlingen continu gestimuleerd en gefaciliteerd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat voor onze zakelijke en particuliere klanten.

 

“Als ik een keer tegen een probleem aanloop waar ik over twijfel, kan ik altijd een collega bellen voor advies.” – Michelle, Monteur S&O

 

Interesse?

Heb jij een afgeronde MBO-opleiding richting installatietechniek of elektrotechniek en al enige werkervaring op dit gebied? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt je motivatie en cv zenden aan onze HR-collega’s Anja en Dorien via hrwest@ewacht.nl. Mocht je vragen hebben over de functie of werken bij Energiewacht West, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Energiewacht West voldoet aan de AVG en gaat zorgvuldig om met sollicitatiegegevens. Jouw gegevens worden dan ook uitsluitend voor jouw sollicitatie gebruikt. Na afloop van de procedure verwijderen wij verstrekte gegevens binnen 4 weken. Zie ook onze privacyverklaring/statement.

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.