Onderhoud van je vloerverwarming

De vloerverwarmingsverdeler fungeert als het hart van uw verwarmingssysteem, verbindt de verwarmingsbuizen en zorgt voor een nauwkeurige temperatuur- en drukweergave.

Onderhoud van vloerverwarming is bijna niet nodig, maar u moet het systeem af en toe controleren om te garanderen dat alles in orde is

Vloerverwarming

 

Heeft u een onderhoudscontract op uw vloerverwarming dan is dit altijd in combinatie met een onderhoudscontract op de ketel.

Via de verdeler controleren wij visueel de operationele status van het systeem. Heeft u een gescheiden systeem dan controleren wij de druk van het systeem en waar nodig vullen wij bij.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze servicedienst mocht zich onverhoopt een storing voordoen.

 

Direct vloerverwarming onderhoud aanvragen?

Wil je direct verzekerd zijn van een blijvende goede werking van je vloerverwarming? Sluit dan een onderhoudscontract af. Dan weet je zeker dat je vloerverwarming in vertrouwde handen is. Onze servicemonteurs staan voor je klaar!

1
2

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Soort toestel*
Type (nummer)*
Merk *
Bouwjaar*
Abonnement

Toestel 2: Vloerverwarming

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel *
Merk en type toestel
Bouwjaar 2e toestel
Abonnement

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Voorwaarden

Voorwaarden*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

 
 

 

Voorwaarden

Voor al onze abonnementen hebben wij heldere algemene voorwaarden en een productomschrijving. Wij adviseren je deze goed door te lezen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan horen we dat graag. 

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.