Bij een nieuwe CV-ketel een gratis Ring Video Doorbell

 

Wanneer je nu een CV-ketel van Atag,Remeha of Intergas bij Energiewacht West aanschaft, profiteer je van extra voordeel. Je krijgt namelijk tijdelijk een gratis Ring Video Doorbell t.w.v. €99,- of een slimme thermostaat of €100 korting op uw offerte.

Actievoorwaarden bij een nieuwe CV-ketel

Geldig van 1 april 2021 tot en met 30 september

 

Bij aankoop van een actieketel ontvangt u een cadeaukaart van € 150,- korting, of een directe korting van € 100,-

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 

Inhoud van de actie:

 1. Bij aanschaf en installatie van een actie cv-ketel bij Energiewacht West, ontvangt u een cadeaukaart van Yesty (kijk voor een overzicht van de 14 aangesloten merken op yesty.nl) of € 100,- korting. De deelnemende actie cv-ketels staan onderaan deze voorwaarden vermeld.
 2. De actie is geldig van 1 april 2021 t/m 30 september 2021 en zolang de voorraad strekt.
 3. De actie is alleen geldig bij het kopen van een actieketel. Huur cv-ketels zijn uitgesloten van deze actie.
 4. Bij de keuze voor contante korting, wordt het bedrag van €100,- direct in de offerte verrekend.
 5. De Energiewacht West keuzekaart wordt binnen twee weken na plaatsing van de cv-ketel digitaal toegezonden in de vorm van een code. U ontvangt deze op het door u aangegeven e-mail adres. Deze code is op de website van Yesty inwisselbaar voor een definitieve cadeaukaart. De code en de kaart zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Energiewacht West kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de klant van een verkeerd e-mail adres, dat resulteert in het niet ontvangen van de cadeaukaart. 
 6. De aanvraag voor een adviesgesprek of online offerte dient in de actieperiode plaats te vinden. De uitgebrachte (online) offerte heeft een geldigheidsduur van 30 dagen, gerekend vanaf de dagtekening van de offerte.
 7. Het recht op de cadeaukaart vervalt wanneer de koopovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat.
 8. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij anders vermeld.
 9. Op de levering en installatie van cv-ketels zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
 10. Energiewacht West behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 11. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

Actie cv-ketels

 • Intergas: Kombi Kompact HR Eco, HR E en Xtreme
 • ATAG P- serie en de I-EC serie
 

Meer weten?

Wil je meer weten over het aanschaffen van een cv-ketel of over deze actie? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, via telefoonnummer 088-555 3250.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Voorkeur actie
Liever een online offerte?
Vraag of opmerking over de actie

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 

Veelgestelde vragen cadeaukaart

 

Hoe werkt het precies?

 • Nadat uw toestel is geplaatst ontvangt u een e-mail met daarin uw Energiewacht West keuzekaart t.w.v. €150,-. Hierin staat ook een link naar het Yesty Cadeaukaart platform.
 • U gaat naar de website of app van Yesty om de Energiewacht West keuzekaart om te ruilen voor de Cadeaukaart van uw keuze.
 • U ziet een lijst met merken cadeaukaarten waar u de Energiewacht West keuzekaart voor om kunt ruilen. Bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Bijenkorf, Zalando of Hema.
 • Wilt u op het moment van omruilen toch liever een ander merk cadeaukaart? U kunt uit de lijst met merken nog kiezen voor een ander merk Cadeaukaart
 • U kiest definitief uw Cadeaukaart

 

Wanneer krijg ik mijn cadeaukaart?

 • Wanneer uw toestel geplaats is, ontvangt u binnen 2 weken een e-mail met activatiecode, dit is de Energiewacht West keuzekaart.
 • U volgt de stappen in de e-mail
 • U opent uw cadeau op de website van Yesty
 • U volgt op de website van Yesty of in de app de stappen om uw Energiewacht West keuzekaart om te ruilen, voor de Bijenkorf Cadeaukaart of voor een ander merk Cadeaukaart. U maakt dan echt definitief uw keuze voor één aanbieder.
 • Shoppen maar!

 

Hoe krijg ik mijn Cadeaukaart?

 • U ontvangt een e-mail met activatiecode naar het e-mail adres dat u heeft aangeven op de koopovereenkomst
 • U volgt de instructies in de e-mail en activeert uw Cadeaukaart

 

Voor welke merken kan ik de Energiewacht West keuzekaart omwisselen?

De Energiewacht West keuzekaart met een waarde tot € 150,- kunt u inwisselen voor een Cadeaukaart van: Wehkamp, Hema, Rituals, Bijenkorf, Zalando, Bol.com, ICI PARIS XL, My Jewellery, Shoeby, Vitaminstore, Aktiesport, Perrysport, HotelSpecials en Marlies Dekkers. Goed om te weten: u kunt uw Energiewacht West keuzekaart voor maar één merk omruilen. Het is dus niet mogelijk om een Energiewacht West keuzekaart t.w.v. € 150,- in delen om te ruilen, bijv. €100 voor Bol.com en €150 voor Bijenkorf.

 

Kan ik de Energiewacht West cadeaukaart in delen omruilen, voor verschillende merken?
Nee, dan kan helaas niet. U ruilt uw Energiewacht West keuzekaart om voor een Cadeaukaart van één merk.

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.