Over ons

Wij zorgen al sinds 1992 voor warmte en comfort in woning en bedrijf. Energiewacht West is een one-stop shop voor oplossingen met (duurzame) energie. Dit doen we voor 400.000 klanten, van klein tot groot, van particulier tot bedrijf.

 

We staan voor je klaar!

Wij zijn er voor je

 

Energiewacht West is ontstaan op 1 juli 2019, als dochteronderneming van Energiewacht. Sinds 1 juli 2020 is Energiewacht West een zelfstandig service partner van Essent.

  • 400.000 klanten rekenen op ons.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week lossen we storingen op.
  • CV OK gecertificeerd.
  • Laagdrempelige maatwerk oplossingen.
  • One stop shop: advies, installatie, onderhoud.
  • In samenwerking met Essent.

Je kunt op ons rekenen

Naast advies, installatie en onderhoud van systemen in warm water en verwarming (zoals cv-ketels) bieden wij een breed scala aan duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, isolatie en ventilatie. Ook kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag op ons rekenen als je onverhoopt te maken hebt met een storing. 

 

Van particulier tot bedrijf

Wij hebben veel ervaring met grote projecten voor bedrijven, overheid en vastgoed, maar werken ook veel voor particulieren. Voor iedereen, van particulier tot bedrijf hebben we passende oplossingen en aanbiedingen. Benieuwd naar wat we jouw bedrijf kunnen bieden of heb je vragen voor ons? Ga dan naar onze pagina zakelijke dienstverlening.

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom zetten we in op het certificeren van onze monteurs en onze manier van werk. En met succes.

 

Daarnaast werken we constant aan verbetering van onze systemen, methodieken, producten en materialen. Alles om altijd service van hoog niveau te kunnen bieden.

 

Kwaliteit

Werken bij

Energiewacht West is een modern en vooruitstrevend bedrijf. We zijn constant in ontwikkeling en blijven onze producten en diensten aanscherpen om daarmee het maximale in comfort te bieden aan onze klanten. Ook zetten we ons in voor duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en energiebesparing. Wil jij hieraan bijdragen? Bekijk dan nu onze actuele vacatures en wellicht tot gauw!

 

Kies voor:

  • Een concurrerend salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een dynamische organisatie die in ontwikkeling is.
  • Een prettige en positieve sfeer.

Onze missie

De overgang van fossiele naar duurzame energie staat niet alleen voor de deur, maar is volop gaande. Energiewacht West helpt particulieren en bedrijven bij deze transitie, zonder daarbij in te leveren op comfort, veiligheid, gemak of kwaliteit. Wij zijn een one-stop shop voor advies, installatie en onderhoud en zetten ons in voor duurzame partnerships met onze klanten.

 

Onze visie

Energiewacht West voorziet Nederland van nieuwe en duurzame energie. In ons hele werkgebied leveren wij een bijdrage aan CO2 reductie door onze energiebesparende en duurzame oplossingen. Wij maken deze oplossingen toegankelijk en haalbaar voor onze klanten. Duurzaamheid is voor ons niet alleen een mooie term, maar een kernwaarde die we ook nastreven in onze relaties met partners, medewerkers en klanten. Wij willen bijdragen aan een mooiere wereld.

Onze historie

Energiewacht West is ontstaan als dochteronderneming van Energiewacht in de provincie Groningen, en een aantal overnames in de regio Rotterdam. Daarom hebben wij de lokale kennis, kunde en mentaliteit, maar ook een landelijke dekking én betrouwbare voorgeschiedenis. We zijn eerlijk, duidelijk en houden van aanpakken.

 

Wil je ons hele verhaal weten? Lees hieronder dan meer.

 

Geschiedenis

Servicepartner Essent

Sinds 1 juli 2020 is Energiewacht West volledig opgegaan in Essent, waarmee we een zelfstandig servicepartner zijn geworden. Samen met de andere servicepartners vormen wij een dekkend netwerk, verspreid over het hele land.

 

Woon je in niet in ons werkgebied? Kijk dan bij een van de andere servicepartners van Essent.

Wat bieden we jou

Bij Energiewacht West kun je rekenen op een breed scala aan producten en diensten, maar ook op maatwerk oplossingen en persoonlijk advies. Hieronder zie je wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

 

 

 

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.