Onderhoud Warmtepomp (lucht/lucht)

Een warmtepomp (lucht/lucht) heeft weinig onderhoud nodig, maar is niet onderhoudsvrij. Verleng de levensduur van je warmtepomp en behoud maximaal rendement met regelmatig onderhoud.

 

Kies voor het vakmanschap van onze gecertificeerde monteurs en laat ons je warmtepomp onderhouden.

Onderhoud warmtepomp: waarom is dat nodig?

Een lucht-lucht warmtepomp haalt warmte uit de lucht, meestal buitenlucht. Een compressor brengt de onttrokken warmte naar een hoger niveau. De lucht wordt hiermee weer verwarmd, meestal is dit de lucht binnen. Dit proces is bijna altijd omkeerbaar, waardoor er ook gekoeld kan worden. Om je warmtepomp blijvend goed te laten functioneren is regelmatig onderhoud nodig. Met onderhoud kun je daarnaast vervelende situaties voorkomen, zoals lekkage. Lekkage kan kortsluiting veroorzaken of materialen aantasten. Als je dit wilt voorkomen en het maximale wil halen uit je warmtepomp kies dan voor regelmatig onderhoud.

 

Onze monteur controleert bij het onderhoud de vitale onderdelen van je warmtepomp. Hij meet de koudemiddeltemperaturen en controleert het overstortventiel. Daarnaast inspecteert en reinigt hij het waterfilter, de vuilafscheider en/of ventilatoren.

  • Voorkom storingen
  • Signaleer vroegtijdig problemen
  • Behoud een hoog rendement

 

 

Wat kost warmtepomp onderhoud?

Je warmtepomp regelmatig laten onderhouden is nodig voor blijvend optimaal functioneren. Je hebt de keuze uit de volgende abonnementsvormen.

 

Comfort Basis

  • 24/7 Storingsservice
  • Iedere 12 maanden onderhoud
  • Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij onderhoud

€ 10,98 p.m.

 

Direct afsluiten

Comfort

  • Alles van Comfort Basis
  • Geen arbeidsloon bij reparaties en storingen

€ 15,75 p.m.

 

Direct afsluiten

 

Direct warmtepomp onderhoud?

Wil je je verzekeren van een blijvend goed functionerende warmtepomp? Sluit dan nu een onderhoudscontract af. Je warmtepomp is bij ons in veilige handen. Onze monteurs staan voor je klaar!
 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1: warmtepomp (lucht/lucht)

Merk en type*
Is je warmtepomp lucht/lucht jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

Voorwaarden

Voor al onze abonnementen hebben wij heldere algemene voorwaarden en een productomschrijving. Wij adviseren je deze goed door te lezen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan horen we dat graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553250.

Warmtepomp onderhoud (lucht/lucht): kies voor Energiewacht West

Wist je dat al ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen? Dat is niet zomaar. Onze 400 deskundige medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Ze staan ook graag voor jou klaar. Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.