Onderhoud Warmtepomp (brine-water bron)

Een brine-water bron warmtepomp heeft weinig onderhoud nodig, maar is niet onderhoudsvrij. Verleng de levensduur van je warmtepomp en behoud maximaal rendement met regelmatig onderhoud.

 

Kies voor het vakmanschap van onze gecertificeerde monteurs en laat ons je warmtepomp onderhouden.

Waarom is onderhoud aan je warmtepomp nodig?

Een brongebonden warmtepomp haalt warmte uit de aarde. Onder het aardoppervlak zijn gesloten lussen aangebracht, horizontaal, verticaal of een korf waar glycol of water doorheen wordt gepompt. Het glycol-water wordt in de aarde warm gemaakt en de compressor brengt de temperatuur naar een geschikte temperatuur. Een brine-water bron installatie heeft betrekking op een gesloten bron, een water-water heeft betrekking op een open bron. Om je warmtepomp blijvend goed te laten functioneren is regelmatig onderhoud nodig. Met onderhoud kun je daarnaast vervelende situaties voorkomen, zoals lekkage. Lekkage kan kortsluiting veroorzaken of materialen aantasten. Als je dit wilt voorkomen en het maximale wil halen uit je warmtepomp kies dan voor regelmatig onderhoud.

  • Voorkom storingen
  • Signaleer vroegtijdig problemen
  • Behoud een hoog rendement

 

 

Direct onderhoud?

Wil je je verzekeren van een blijvend goed functionerend toestel? Sluit dan nu een onderhoudscontract af. Je toestel is bij ons in veilige handen. Onze monteurs staan voor je klaar!

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Merk en type*
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

Warmtepomp onderhoud (brine-water bron): kies voor Energiewacht West

Wist je dat al ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen? Dat is niet zomaar. Onze 400 deskundige medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Ze staan ook graag voor jou klaar. Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.