Onderhoudscontract cv-ketel vergelijken

 

Jaar in jaar uit zorgt je cv-ketel voor warmte en comfort in je woning. Verzorg hem goed, anders laat hij jou straks in de kou staan. Profiteer nu van extra voordeel en ontvang tijdelijk een gratis inspectiebeurt bij je onderhoudsabonnement t.w.v. €50,-.

 

Actievoorwaarden van toepassing

Keuze uit 3 verschillende contractsvormen

Wil je perfect onderhoud voor je toestel afsluiten? Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende contractsvormen. Elke contractsvorm heeft eigen specifieke kenmerken. Bovendien kun je kiezen tussen jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud. Er is dus altijd een contractsvorm die bij je past! Welke vorm je ook kiest, jouw wooncomfort staat bij ons voorop.

  • Onderhoud zorgt voor een langere levensduur van je toestel
  • Haal ook het beste uit je toestel
  • Keuze uit drie contractsvormen

Vergelijk de CV-ketel onderhoudscontracten van Energiewacht West

Energiewacht West biedt 3 verschillende CV-ketel onderhoudscontracten aan. Je kunt bij ons kiezen voor een Comfort Plus, Comfort en een Comfort Basis pakket. Het Comfort Plus abonnement is het meest uitgebreide pakket voor ketels jonger dan 5 jaar. Je kiest voor volledige zekerheid! Naast goed onderhoud, kies je ook voor gemak. In het abonnement Comfort Plus zijn de toestelonderdelen gratis tot een bedrag van € 275,- (per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak) opgenomen en de reparaties of storingen worden gratis door onze servicemonteur uitgevoerd. Kortom, je hebt nergens omkijken naar. 

 

Het Comfort abonnement is het meest gekozen abonnement door onze klanten. Met het 7-stappenplan die de servicemonteur doorloopt ben je verzekerd van een veilige en een goed werkende CV-ketel. Het verschil met een Comfort Plus abonnement ten opzichte van een Comfort abonnement is dat er geen gratis toestelonderdelen worden vervangen.

 

Wil je een gewoon goede en veilige CV-ketel? Kies dan voor het Comfort Basis abonnement. Bij Comfort Basis Basis heb je iedere 24 maanden vakkundig onderhoud, geen voorrijkosten en geen arbeidsloon bij onderhoud. Het grote voordeel van dit abonnement is dat alles in vertrouwde handen is en dat wij 24/7 klaar staan met onze storingsservice. 

 

Wij zijn OK CV gecertificeerd

Voor professioneel CV-ketel onderhoud bestaat een kwaliteitslabel; het OK CV. We zijn trots om te vermelden dat wij OK CV gecertificeerd zijn. Maar wat betekent dit voor jou?

 

Uitvoeren onderhoud volgens voorschriften fabrikant

Uitvoeren onderhoud volgens voorschriften fabrikant

Energiezuinig afstellen

Energiezuinig afstellen

Uitvoeren van metingen

Uitvoeren van metingen

Advies op maat ontvangen

Advies op maat ontvangen

 

Sluit nu een service- en onderhoudsabonnement af en ontvang een inspectiebeurt gratis

Wil je verzekerd zijn van een lekker warm huis en heerlijk warm water? Bij ons kun je voor je CV-ketel en je combiketel meteen een service- en onderhoudsabonnement afsluiten. Als welkomstgeschenk krijgt je CV-ketel direct een gratis inspectiebeurt.

 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.