Prettige warmte en frisse lucht met luchtverwarming onderhoud

Met een luchtverwarming systeem is het essentieel om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Zonder onderhoud kan het systeem minder goed gaan functioneren en wordt er minder of geen warme en frisse lucht door je woning geleid. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Welk voordeel levert luchtverwarming onderhoud je op?

Luchtverwarming verzekert je van een huis vol verse lucht, met een goed zuurstof- en vochtniveau. Met luchtverwarming heb je altijd een aangenaam klimaat in je huis, zowel in de winter als in de zomer. Om ervoor te zorgen dat je dit prettige klimaat behoudt, is regelmatig onderhoud essentieel.


Bij het onderhoud wordt je luchtverwarming grondig gereinigd. Hiermee kan de warme en frisse lucht weer goed getransporteerd worden. Je wilt natuurlijk het maximale uit je luchtverwarming halen.

 

Direct je luchtverwarming onderhoud afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van goed functionerende luchtverwarming? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Luchtverwarming

Merk en type
Is je luchtverwarming jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil jaarlijks onderhoud.
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

Onderhoud aan je luchtverwarming: kies voor Energiewacht West

Wist je dat al ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen? Dat is niet zomaar. Onze 400 deskundige medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Ze staan ook graag voor jou klaar. Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.