Gegarandeerd warm water met geiser onderhoud

Je geiser zorgt ervoor dat je altijd de luxe hebt van lekker warm water. Maar hoe zorg je ervoor dat je geiser goed blijft werken? Met onderhoud voorkom je storingen en onveilige situaties.

Welk voordeel levert onderhoud van je geiser jou op?

Geisers zijn er in verschillende typen. Zo zijn er badgeisers, ventilatorgeisers en keukengeisers. Voor alle typen geldt dat regelmatig onderhoud belangrijk is. Wanneer er geen regelmatig onderhoud plaatsvindt, vergroot je de kans dat koolmonoxide vrijkomt. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Zonder regelmatig onderhoud loop je ook meer risico plotseling zonder warm water te zitten.

 

Een abonnement afsluiten voor periodiek onderhoud is dus zeker aan te raden. Hiermee kies je voor je eigen veiligheid, voorkom je plotselinge storingen en zorg je er daarnaast voor dat de geiser doet waarvoor hij is gemaakt: jou meer wooncomfort geven.

  • Verhoog je veiligheid
  • Verminder je kans op storingen
  • Verleng de levensduur van je geiser
  • Bespaar energie (en dus geld)
 

Direct onderhoud afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van een veilig werkend toestel? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Soort toestel*
Merk en type
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil jaarlijks onderhoud.
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

Onderhoud aan je geiser met de betrouwbaarheid van Energiewacht West

Wist je dat al ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen? Dat is niet zomaar. Onze 400 deskundige medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Ze staan ook graag voor jou klaar. Wij zijn je graag van dienst

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.