Warm water in een handomdraai met een boiler

Met een boiler heb je altijd de luxe van warm water. Maar hoe voorkom je dat je boiler minder goed gaat werken, storingen en onveilige situaties? Simpel: met regelmatig onderhoud!

Welke voordelen levert boiler-onderhoud je op?

Een gasboiler is feitelijk een geïsoleerd voorraadvat. Daarom wordt een gasboiler ook wel een 'voorraadtoestel' genoemd. In het vat wordt het water op temperatuur gehouden. Het grote voordeel is dat je hierdoor direct warm water uit de kraan krijgt wanneer je deze opendraait.
 

Er zijn verschillende typen boilers: gasboilers, zonneboilers, warmteboilers en elektrische boilers. Voor de meeste boilers regelmatig onderhoud plegen belangrijk; alleen de elektrische boiler vergt nagenoeg geen onderhoud. Zonder regelmatig onderhoud kan koolmonoxide vrijkomen. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Daarnaast is de kans dat je ineens zonder warm water komt te zitten aanmerkelijke groter zonder onderhoud.


Het is daarom verstandig een abonnement af te sluiten voor periodiek onderhoud. Hiermee kies je voor je eigen veiligheid, voorkom je plotselinge storingen en zorg je ervoor dat je toestel doet waarvoor het gemaakt is: jou meer wooncomfort geven.

  • Verhoog je veiligheid
  • Verminder je kans op storingen
  • Verleng de levensduur van je boiler
  • Bespaar energie (en dus geld)
 

Direct onderhoud afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van een veilig werkend toestel? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Jouw toestel

Merk en type
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

Onderhoud aan je boiler: kies voor Energiewacht West

Wist je dat al ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht West hebben gekozen? Dat is niet zomaar. Onze 400 deskundige medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Ze staan ook graag voor jou klaar. Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.