Energiewacht West per 1 juli zelfstandig

Energiewacht West per 1 juli zelfstandig

Welkom op onze nieuwe website!

 

Energiewacht West opereert vanaf 1 juli 2020 zelfstandig in de regio West-Nederland. Waar eerst het gezamenlijk hoofdkantoor in Assen zat, wordt nu Rotterdam standplaats voor dit bedrijf. Dat heeft natuurlijk een bijkomend voordeel dat we de regio West beter kunnen bedienen en beter ingespeeld zijn op de lokale omstandigheden. Dit heeft uiteraard geen gevolgen voor uw lopende contract of serviceabonnement.

 

Ons nieuwe telefoonnummer is: 088-555 3250. Dit telefoonnummer kunt u gebruiken voor het doorgeven van storing, het inplannen van een onderhoudsafspraak en natuurlijk voor al uw vragen, offertes of adviesgesprekken.

 

In verband met deze overgang kampen wij helaas met een storing op de telefoonlijnen. Wij doen er alles aan om deze zo snel mogelijk op te lossen, en vragen u graag op een ander moment terug te bellen. Onze excuses voor het ongemak.

 

U kunt ons bereiken door een formulier op de website in te vullen. Voor al uw vragen, opmerkingen en wijzigingen kunt u ook terecht op onze klantenservice pagina.

 

 

 

 


Terug

Meer nieuws

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.