Nieuwe energie met Energiewacht West

Met nieuwe energie van Energiewacht West woon en werk je duurzaam en bespaar je comfortabel op energie. We helpen je om te bepalen wat voor jou de slimste nieuwe duurzame en energiebesparende oplossing is voor in huis of op het werk.

De winnaars van een duurzaam huis en duurzame zaak zijn bekend!

Om onze nieuwe missie direct tot uitvoering te brengen, maakte je de afgelopen twee maanden kans op een duurzaam huis t.w.v. maximaal €7.500,- of een duurzame zaak t.w.v. maximaal €10.000,-. Na een spannende loting zijn de winnaars bekend. We feliciteren Mark Meijer uit Groningen met zijn duurzame huis en Woningbouwverering Poortugaal met een duurzame zaak! We komen snel langs om een energiescan te doen in jullie huis en zaak, zodat jullie zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van nieuwe energie. Heb je helaas niet gewonnen maar wil je wel besparen? Doe de woonscan.

Ben jij klaar voor nieuwe Energie?

Met ‘Nieuwe energie met Energiewacht West’ kies je voor duurzaam wonen met zonnepanelen en een warmtepomp. Of werk je comfortabel en warm met isolatie of een slimme thermostaat. Hier vind je alle energiebesparende en duurzame maatregelen speciaal voor jouw persoonlijke situatie.

 

Jouw nieuwe energie, is onze nieuwe energie.
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer