Gratis airco of €150,- korting bij het kopen van een CV-ketel*!

Kies voor een veilige cv-ketel installatie van Energiewacht West

Als gas niet goed verbrandt in een cv-ketel dreigt het gevaar van koolmonoxidevergiftiging. Voorkom koolmonoxidegevaar en laat je nieuwe cv-ketel installeren door een vakbekwame installateur van Energiewacht West.

 

Gratis airco of € 150,- korting bij aanschaf van een nieuwe ketel!

 

Dit is hét moment om een nieuwe ketel te kopen bij Energiewacht West, want bij een actie ketel van Nefit en Intergas ontvang je bij ons een gratis airco t.w.v. € 299,- of een contante korting van € 150,-.

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2020. Bekijk de voorwaarden.

 

Voordelen nieuwe cv-ketel installatie van Energiewacht West

Energiewacht West werkt samen met circa 160 regionale installatiebedrijven. Wanneer je via Energiewacht West je nieuwe cv-ketel, combiketel of HR-ketel laat installeren ben je verzekerd van een uitgebreide garantie. Je krijgt volledige fabrieksgarantie op het toestel en 1,5 jaar garantie op de installatie van de ketel. Wij bieden je:

  • Keuze uit de allerbeste merken cv-ketels
  • Veiligheid voorop, voorkom koolmonoxidegevaar
  • Minder kans op storing aan je cv-ketel
 

Meer informatie over cv-ketel installatie?

Wil je meer informatie over het installeren van een cv-ketel of over onze actie? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

cv-ketel offerte

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer