Actievoorwaarden BTW teruggaveservice zonnepanelen

Actievoorwaarden BTW teruggaveservice Zonnepanelen

Geldig van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2020

 

Dit is een actie van EnergiewachtSolar, onderdeel van Energiewacht West N.V. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Inhoud van de actie:
  Wanneer je als particulier zonnepanelen koopt, kun je de BTW op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst. EnergiewachSolar levert als service bij de aanschaf van zonnepanelen de administratieve afhandeling voor de teruggave van BTW bij de Belastingdienst.
   
 2. Je bent niet verplicht om gebruik  te maken van de BTW-Teruggave  Service van EnergiewachtSolar. Je mag desgewenst ook zelf de BTW-teruggave regelen. De BTW Teruggave Service is afhankelijk van de regels van de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijzen wij je naar: www.belastingdienst.nl
   
 3. De actie is geldig bij aanschaf en installatie van zonnepanelen bij EnergiewachtSolar in de actieperiode van 1 januari t/m 31 maart 2020.
   
 4. Bij het afsluiten van het abonnement zijn de Algemene Voorwaarden Onderhoud & Service van Energiewacht West van toepassing.
   
 5. Energiewacht West behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 

Meer weten over zonnepanelen van EnergiewachtSolar?

Vul onderstaand formulier in en ontdek vrijblijvend de voordelen van zonnepanelen bij EnergiewachtSolar.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Extra informatie

Opmerkingen

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer