Warm en onbezorgd de winter door!

Zorg er voor dat je de kou in huis voor bent en laat je CV-ketel controleren. Met een service en onderhoudsabonnement van Energiewacht West betaal je een laag bedrag per maand en onze monteurs komen langs voor een periodieke onderhoudsbeurt. De monteurs onderhouden je CV-ketel en zorgen voor de optimale afstelling. Met regelmatig onderhoud zorgen wij er voor dat alles goed en veilig werkt, je bent verzekert van een optimaal rendement.

Waarom cv-ketel onderhoud?

Wanneer je je CV-ketel of combiketel niet met regelmaat laat onderhouden, loop je onnodig risico. Risico dat koolstofmonoxide vrijkomt en het risico dat je vaker te maken krijgt met storingen.

 

Door je toestel regelmatig te laten onderhouden kan je blijven rekenen op een veilig en goed werkende ketel. daardoor hoef je je niet druk te maken, maar alleen te genieten van maximaal wooncomfort. Tijdens een onderhoudsbeurt maakt de monteur de cv-ketel schoon en stelt hem weer energiezuinig af. Je gaat het verschil snel zien op je energierekening, die zal aanzienlijk lager zijn.

  • Verhoog je veiligheid
  • Verminder je kans op storingen
  • Verleng de levensduur van je ketel
  • Bespaar energie (en dus geld)

Logo OK CV

 

Ontvang een gratis inspectiebeurt voor je cv-ketel

Laat ons je zorgen wegnemen, zodat jij kan genieten van een warm huis met warm water. Sluit nu een service en onderhoudsabonnement bij ons af, en krijg een als welkomsgeschenk een gratis inspectiebeurt voor je CV-ketel.

 

1
2

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Soort toestel*
Merk *
Type (nummer)*
Bouwjaar*
Abonnement*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Bouwjaar 2e toestel

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht West verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

 
 

 

* Verplicht veld

Inspectiebeurt gratis*

Voor elke situatie hebben wij een passend onderhoudsabonnement. Je persoonlijke situatie hangt af van het type toestel dat je hebt, hoe oud deze is en welke wensen je hebt. Welk service en onderhoudsabonnement je ook afsluit bij Energiewacht West, je profiteert nu tijdelijk van onze actie en krijgt een gratis inspectiebeurt t.w.v. €50,- voor je CV-ketel.

 

Meer comfort met onze CV-ketel onderhoudsabonnementen

Je kunt bij ons kiezen tussen een Comfort Basis, Comfort en een Comfort Plusabonnement. Maar wat zijn de verschillen tussen deze abonnementen? Dit zie je hieronder. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor datgene wat je zelf belangrijk vindt.

 

Bekijk de actievoorwaarden.

© 2020, Energiewacht West.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.